Fortsatt grävning av access-slangar

Gräventreprenören fortsätter att förflytta sig ”tillbaka” från Valkeberg i riktning mot Färed, längs den nedlagda stamledningen, och i samband med detta lägger de ned access-slangar från kopplingsskåpen till alla fastigheter som tecknat anslutningsavtal.

Det här innebär att det börjar närma sig för grävning på den egna tomten i det här området, och som hjälp och vägledning för detta har vi nu publicerat information under Infobanken här på hemsidan.

Det finns två alternativ för grävningen på den egna tomten, antingen att varje fastighetsägare utför grävningen själv, eller köper hjälp av gräventreprenören enligt tidigare utskickad anmälningsblankett. Mer information om detta finns under Infobanken.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.