Minimässa – Tekniken i hemmet

Styrelsen får en hel del frågor och funderingar från medlemmarna i föreningen kring det här med tekniken i hemmet efter att själva fibernätet är i drift. Det är blandade frågor; råd om hur man skall sätta upp sitt hemnätverk, dra nätverkskablar eller använda trådlös teknik, överföra data via elnätet, switchar för TV, telefondosor m.m.

Vi tror det finns många fler medlemmar än de som kontaktat styrelsen som också har liknande frågor, och därför kommer vi att anordna en ”minimässa” kring just det här med tekniken i hemmet.

Minimässan kommer att fungera som ett ”öppet hus” dit föreningens medlemmar kan komma och ställa frågor samt diskutera installationen av nätverk och tekniska lösningar. Till mässan kommer representanter från Elektronikhuset i Mariestad, som har bred kompetens kring installation av nätverk, switchar, routrar och annat.

Mässan kommer att hållas den 24/1 -13, mellan 16.00 – 20.00.

De medlemmar som har för avsikt att komma på mässan och diskutera tekniken i hemmet behöver anmäla sig. Detta med anledning av att vi måste veta i förväg hur många som kommer.

Sista anmälningsdag är den 20/1.

Vi planerar att hålla till i Färeds bygdegård om det inte blir för många deltagare.
Visar det sig att intresset är väldigt stort kommer en annan lokal att användas, och det meddelar vi så klart här på hemsidan.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.