Arbetsmöte 7/4

På torsdagens arbetsmöte i styrelsen fortsatte arbetet med det upphandlingsunderlag som skall skickas ut till ett antal entreprenörer som sedan skall inkomma med offert på arbetet att gräva och anlägga fibernätet. Det är många punkter att tänka på och specificera i förfrågan, och styrelsen arbetar vidare med detta.

Vi har också beslutat att ett par styrelsemöten under våren skall vara ”öppna” för alla att komma dit och prata med styrelsen. Det kan vara allt från att informera sig om hur projektet fortskrider, till att ställa frågor om tecknandet av anslutningsavtal eller liknande. Även Entreprenörer som vill få information kring vårt projekt för offertering är välkomna.
Exakta datum för dessa är inte bestämt i skrivande stund, men troligen ganska snart efter påsk. Exakta datum kommer att ges i det nyhetsbrev som vi kommer att lämna ut i området, och vi kommer även att anslå datumen här på hemsidan.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.