Sommartider – Semestertider

Sommaren är här med värme och sol (emellanåt i alla fall), och med sommaren kommer också semestrarna.

Dessvärre avvaktar vi fortfarande prisuppgifter för olika tjänster från en av de tillfrågade leverantörerna och har därför ännu inte kunnat presentera prisexempel på vad de olika abbonemangen skulle kunna kosta efter att nätet är färdigbyggt.

Vi väntar även på ett av flera beslut från Mariestad / Töreboda kommuner, och det verkar inte bättre än att vi får vänta till efter sommaren med att de fattar sitt beslut i en för oss avgörande fråga.
Det gör att vårt projekt nu inte ångar på i riktigt samma tempo som tidigare, vissa delar av projekteringen måste vi tyvärr vänta med till dess vi fått besked från kommunerna.

Det är ännu några veckor kvar innan vi får svar på de offertförfrågningar som vi skickat ut till de olika grävfirmorna. Så snart vi fått dem kan vi sedan räkna fram en mer exakt preliminär kostnad på vad varje fastighetsanslutning kommer att kosta. Vi hoppas att den kan ge er som ännu inte undertecknat fastighetsanslutningsavtalet, så pass mycket grund att stå på, att ni skall kunna ta beslut om att teckna avtalet.

Just nu arbetar vi med att sammanställa ett nytt nyhetsbrev som kommer att distribueras till fastigheterna i området.

Styrelsen i Norra Vadsbo Fiber Ekonomisk förening önskar er alla en riktigt skön och trevlig sommar!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.