Snart fiberblåsning i norra området

Grävningen i området kring Västeräng gjordes klart klart 5/6. Därefter har grävningen gått vidare mot ”pannkakevägen” och det området beräknas bli klart under slutet av vecka 23. Sedan flyttas arbetet till området kring Slöbäsen och senare Ingarud.

Styrelsen arbetar nu med att (förutom att hålla gräventreprenören med uppgifter) förbereda för att kunna blåsa fiber i den norra delen av nätet, området från Västeräng upp mot Valkeberg. Det är många olika delar som skall samverka, så logistiken är inte helt enkel.

I och med att tidpunkten för fiberblåsning närmar sig ännu mer, vill vi åter påminna alla i norra delen av området att färdigställa för fiberblåsning in till era fastigheter så snart som möjligt, så ni inte känner att det blir stressigt att göra klart när vi meddelar ett datum då det måste vara klart. Har ni inte borrat hål i väggen och dragit in slangen, kan inte fiberkabeln blåsas in till er fastighet.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.