Arbetet fortskrider enligt plan

Vi är nu inne i februari månad och den relativt milda vintern har gjort att vi kunnat fortsätta allt arbete enligt planen. All fiberslang är nu nergrävd och alla tomtgrävningar är genomförda. Under torsdag den 3 februari gör vi sista tryckningen under en väg som tillhör Trafikverket i Höglunda.

Svetsningen av blåst fiber har legat nere då samtliga svetsare, tre stycken, varit p.g.a. covid 19. I nästa vecka påbörjas blåsningen av fiber i förtätningen och beräknas vara klar i slutet av februari.

Samtidigt i slutet av februari monterar Telia sin utrustning i Teknikboden som gör att när kundinstallationerna väl börjar i mars så är anslutningen klar på en gång. Utrustningen för kundinstallationerna har kommit hem.

Bilderna visar när stora grävmaskinen plöjer fram till sista kunden på Brodderud, lastas för hemtransport till Tidaholm och körs iväg.

Den sista bilden visar när Robin och Klas kör en av de sista tomtgrävningarna med vibromaskinen hos Jan Österberg i Rävsnäs.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.